sunnuntai 21. kesäkuuta 2020

Ihana juhannus 2020!

Olipa kerrassaan ihana juhannus, ei voi muuta sanoa!

Torstaina 18.6 lähdin OnniBussilla äitini luokse Tampereelle. Ennen piti mennä Jyväskylään asti ja matka oli pitkä mutta nyt parituntinen vierähti nopeasti äänikirjaa kuunnellessa.

Tytöt 17v, 14v ja 13v olivat olleet äitini luona jo liki viikon kesälomailemassa.

Illalla ennen saunaan menoa kävimme kävelyllä Härmälänsaaressa joka on suloisen pieni saari.



Sekä Paskalammella joka oli nimestään kaunis pieni paikka lähellä äitini ja hänen miehensä kotia.



Mukava kävellä välillä muissakin paikoissa kun aina omassa kotipiirissä vaikka niistä maisemista tykkäänkin.

Nukuin 10m:n parvekkeella kolme yötä ja siellä oli mukavan viileää öisin.

Juhannusaattona kävimme uimarannalla ja harmitti etten pukenut alle uikkaria. Edelleen on siis talviturkki heittämättä...Ehkäpä se tässä parin viikon sisällä lähtee.



Tavoistani poiketen tuli myös kallistettua juhannuksen kunniaksi jonkin verran kuppia ja sen kyllä huomasi lauantain olossa. Nykyään otan yhden lonkeron silloin tällöin saunan jälkeen viikonloppuna tai tyydyn veteen. Miten sitä on jaksanutkin rällätä nuorempana?!? Nyt sain muutamasta lonkerosta, punaviinilasista ja kuohuvasta krapulan. Mutta juhannuksen kunniaksi;)


Öisin ei malttanut nukkua kun oli pakko katsella ihanaa taivaanrantaa...


Lauantaina käytiin kiertämässä upea Pereensaari. Keskimmäinen jäi pois kovan allergiakohtauksen iskettyä. Ei ole helppoa allergisilla tällä hetkellä kun ei aina lääkkeetkään vie oireita pois.







Illalla taas ihailtiin joka kerta erilaisena loistavaa, laskevaa aurinkoa.


Olen itsestäni ylpeä etten sortunut kohtuuttomaan syöminkiin vaan ruoka oli paljolti kevyttä ja kasvispainoitteista. Äitini oli tehnyt ihanaa bataattikeittoa, kasvispihvejä, munakasta ja vaikka mitä.

Tuli luettua ja kuunneltua paljon kirjoja sekä nukuttua.

 
Tällä viikonlopulla jaksaakin sitten taas heittäytyä haastavaan arkeen lasten kanssa joista yhdellä käsi kipsissä vielä reilu 3 vkoa. Uusintakuvaus ensi viikolla ja varmistetaan että luut oikeassa asennossa.


Ei kommentteja: