tiistai 16. kesäkuuta 2020

Käsi kipuilee

Voi että...1,5v ajan kärsin kovasta vasemman käden kivusta. Luulin siinä olevan jo vaikka minkä kamalan taudin. Pahimmillaan kivut valvottivat kaiket yöt ja päivätkin oli silkkaa kipua. Mikään lääke ei vienyt kuin terävimmän kivun pois.
Mitään kovaa treeniä eikä itseasiassa MITÄÄN  treeniä sillä ei voinut tehdä koska pahimpana aikana edes kahvikuppia ei pystynyt nostamaan.

Aloitin työt lokakuussa 2019 ja pikkuhiljaa käsi parani. Liki joka päivä venyttelin sitä ja ilokseni huomasin alkukesästä 2020 käden pystyvän 100% liikerataan venyttäessä. Siitä ilahtuneena ostin kahvakuulan ja kävelysauvat. Virhe.
Mistäpä olisin voinut tietää. Nyt on käsi taas niin kipeä että kuula saa pölyttyä kaapissa ja niin saa sauvatkin.

Lääkärissa määrätään vaan lepoa ja annetaan kovia droppeja. Hermoratatutkimukseen olisin päässyt mutta käsi oli siinä vaiheessa jo liki terve. Olen kuullut tutkimuksesta niin kamalia juttuja että en halua edes ajatella asiaa.

Onko todellakin näin että mun käsi ei kestä mitään treeniä enää koskaan?
Sanoisinko että pikkuisen *piip*...

Onneksi pääsee lenkille ja kävelemään, uimistakin voisi kokeilla. Suurimmassa osassa jumppia pitää kuitenkin kädellä jotain tehdä ja olisihan se nyt ollut kiva saada allit pois...
Kipu alkaa rintalihaksesta ja olkapäästä, säteilee koko käsivarren mitalta sormiin.

Olen vielä vasenkätinen joten kaikki asiat ei oikealla hoidu vaikka hyvin paljon silläkin teen.

Viime viikko meni ihan pipariksi syömisten osalta kun tuli herkuteltua ja eihän se vaaka miinusta näyttänyt, päinvastoin mutta nyt on taas saatu ruokavalio siistittyä. Eipä sitä nyt aina voikaan olla puhdas viikko syömisten osalta, joskus täytyy saada jotain hyvää.

Olotila on vaan kettuuntunut omaan rajoittuvuuteen...Tosin jollakulla saattaa olla vielä pahemmin asiat joten mitä tässä valittamaan. Jalat toimii ja toivottavasti painokin laskee.

Ensi viikolla on labra, pakko tsekata onko kilpparilääkitys kohdallaan koska väsymys on valtaisaa. Yleensä on kyllä ollut muitakin oireita mutta nyt ei ole.






Ei kommentteja: