torstai 4. kesäkuuta 2020

Paino lähtenyt laskuun:)

Vaikka vaakaa enemmän pidänkin peilin kertomasta on kiva huomata että paino on lähtenyt laskuun.
Neljäs "tosipäivä" menossa ja kaikki herkut sun muut epäterveellisyydet karsittu. Iltaisin tulee herkkunälkä mutta se on tainnutettu tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. Ostin muuten kesän ensimmäisen, suomalaisen mansikkarasian ja ai, että, sen parempaa ei olekaan!

Olen miettinyt onkohan kilpirauhaslääkkeeni määrä taas liian alhainen kun oireita on.
Olen superväsynyt ja voisin nukkua kellon ympäri. Jalat särkee iltaisin (tosin luulen sen olevan alhaisen Hb:n syytä ja rautakuuri menossa). Kaulalla tuntuu kilpirauhasen kohdalla iso mötti ja paine ja varsinkin iltaisin on vaikea olla. Vaivaa on vuosien saatossa ollut ennenkin ja kerran asiasta lääkärille kertoessani hän sanoi vaivan olevan korvieni välissä enkä saisi ajatella asiaa niin se menee ohitse..

Jumppapaikkani on auennut ja ajattelin ostaa kesäkortin sinne.
Kotiin hommattu parit kuntoilujutut ja niitä onkin kiva käyttää lapsiviikollani kun en jumppaan pääse.

Ensi viikolla alkaa työt ja olen palkannut 14v tyttäreni poikien hoitajaksi ja kuopuksella on onneksi päivähoitopaikka 6.7 asti. Silti jännittää miten tyttöni pärjää kahden erityislapsen kanssa joista nuorempi on tällä hetkellä järkyttävän haastava.
Työpäiväni loppuu onneksi jo 12.30 ja muutamana päivänä vielä hiukan aikaisemminkin joten ehkä tuo aamupäivä tuossa menee lehmähermoisella lapsellani:)


Ei kommentteja: